Tom en Heidi | 24 september 2015
2 februari 2016
Fotoshoot familie Jansen | 22 augustus 2015
4 februari 2016
Alles weergeven

Arnout en Chantal | 30 mei 2015

Ook deze trouwreportage is alweer een poosje geleden. Maar toch wil ik hem graag nog met jullie delen. Toen ik ’s morgens in Lunteren aankwam, was het al een gezellige drukte bij het huisje waar Arnout en Chantal gingen wonen. Haar moeder, zus en schoonzus waren er. Miranda van beautycenter La Belle was al druk bezig met het haar van Chantal. Echt een plaatje!

Ondertussen nam ik de jurk van Chantal even mee naar buiten om hier mooie foto’s van te maken. Maar al snel moest de jurk weer naar binnen, want de zus van Chantal en haar schoonzus hielpen haar in de trouwjurk. Een geweldig mooi geheel was het! Dat was later ook te zien aan de reactie van Arnout toen hij haar voor het eerst zag. Voor mij vaak het mooiste moment van de dag. Het moment dat het bruidspaar elkaar ziet, en dan vooral de reactie van de bruidegom!

Al snel vertrokken we naar Wijk bij Duurstede, om hier foto’s te maken. Prachtige plekjes waren hier te vinden, en samen het geweldige VW busje, was het een prachtig geheel! Het feest werd gehouden bij Kasteel Duurstede. Echt een romantische plek om de mooiste dag van je leven te vieren.

Facebook Comments

1 Comment

  1. Janine schreef:

    Ontzettend mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *